Seriematch div 2:11 kompisligan mellan Övertorneå SK P01 – Sävast AIF 0-2 (0-1).

Jämn match där vi inleder starkt och dominerar första 25 minuterna klart och skapar en hel del farliga chanser. Men efter ett långskott från mittplan som seglar in i mål för Sävast tar det över matchen resten av halvleken utan att för den skull skapa några större farligheter. I andra halvlek försöker vi att flytta fram positionerna och få tryck på Sävast. Men det försvarar sig jättebra och vi lyckas inte skapa några farligheter. Efter ca: 20 minuter av andra halvlek kontrar sedan Sävast in 0-2. Efter det målet känns det som att luften går ur oss rejält och vårat passningsspel blir bara sämre. Sista 10 minuterna kommer vi tillbaka något och skapar flera riktigt bra chanser att spräcka målnollan. Efter 80 minuter blåser domaren Mustapha Hamid av matchen där vi förlorar mot ett starkt defensivt Sävast, Vårat lag kom däremot inte upp till normal standard idag, men det är bara att ta nya tag kommande helg mot Storfors borta.