Årets första match på stor plan på Tallbacka IP mot Malmbergets AIF, startade nervöst och lite ovant med stor plan. Första skottet mot mål i matchen efter en kvart gick in i mål. En första halvlek som ÖSK hade spelet utan att skapa några farliga lägen. Andra halvlek startade ÖSK piggt och med stor kreativitet. Målchanserna avlöste varandra och 20 minuter senare var det 0 – 5. Efter detta tappade ÖSK allt och matchen återgick till ett lungt bollsparkande med varsitt mål för bägge lagen. Till helgen är det upp till bevis då första tävlingsmatchen skall spelas. ÖSK:s trupp till matchen; Ah Psha Lo – Erik Luttu, Tha Dah Ler, Mustapha Hamid, Melvin Älgamo – Fes Tu, Abdulvahed Rezai, Niklas Engman, Mehti Rezai –  Jacob Rautila, Robin Krypsjö – Erik Älgamo, Kyaw Soe, Esmet Jafari, Jooni Kähkönen och Musa Rahman.

91. Matchen är slut.  1 – 6

90. Robin till Kyaw, till Mosa, skott, täcks till hörna.
88. MAIF hörna, skott, nick, Absa tar bollen.
83. ÖSK hörna, försvaret nick, Mehti skott i MÅÅÅL.  1 – 6
77. Straffen i mål.  1 – 5
76. MAIF h anfall, inspel, fällning, straff.
70. Robin och Abdul kommer in och Jooni och Mosa går ut.
66. Jooni till Mosa, springer fri, skott i MÅÅÅL.  0 – 5
66. Boll till Mosa, fri, skott i MÅÅÅL.  0 – 4
65. MAIF hörna, nick, boll över sidlinje.
63. Mehti kommer in och Niklas går ut.
61. Jacob till Abdul, tillbaks, skott, mv räddar.
59. Niklas frispark 30 m, försvaret på boll, Abdul skott, bollen i MÅÅÅL.  0 – 3
55. ÖSK hörna, försvaret undan, Jooni plockar upp, till Musta, skott i MÅÅÅL.  0 – 2
52. Kyaw till Jacob, till Jooni, driver och skott över.