ÖSK:s damer tog emot Malmbergets AIF bilaga ikväll på ett elljusbelyst Övertorneå IP. Matchen startade med att MAIF tog ledningen direkt i inledningen.. ÖSK jobbade in sig i matchen och kunde kvittera efter en kvart genom Fereshteh Rezai. Matchen fortsatte vara jämn och efter 25 min gör Masouma Rezai 2 – 1 till ÖSK. Direkt på avspark går MAIF upp och kvitterar till 2 – 2, som står sig resten av halvleken. I andra startar MAIF med att skapa ett tryck mot ÖSK, som dock står emot och släpper inte till några målchanser. Med 20 minuter kvar kommer ÖSK i ett fint anfall med en passning bakåt till Essi Jaako, som klipper till med vänstern och 3 – 2 är ett faktum. ÖSK står emot alla försök av MAIF den sista kvarten och noterar sin 3:e seger för i år. Detta var Damlagtes sista match för i år.