Mikko Barsk, Tha Dah Ler och Jussi Hakasalo var ÖSK:s målskyttar i  den svåra bortamatchen på Porsö IP mot Lira BK. ÖSK startade matchen bra och hade spelövertag hela första halvlek. Ett flertal chanser skapades, men utdelning kom på straff i slutet av halvleken. Lira kvitterade turligt via ett självmål i början av andra. Men ÖSK fortsatte att dominera händelserna på plan och kunde vinna matchen efter två ytterligare gjorda mål. ÖSK:s trupp till matchen; Pasi Hiekkanen – Mustapha Hamid, Tha Dah Ler, Sakari Hiukka, Ehso Doh Gay – Mehti Rezai, Jari Jefremoff, Niklas Engman, Viktor Fornelid – Jussi Hakasalo, Mikko Barsk – Abdi Faizal, Ville Pekkanen och Abdulwahed Rezai.

92. Matchen är slut.

84. Gult kort, Doggi
82. Abdulwahed kommer in och Mehti går ut.
79. ÖSK hörna, försvaret spelar undan.
78. Abdi kommer in och Viktor går ut.
73. ÖSK hörna, Jussi nickar bollen i MÅÅÅL. 1 – 3
72. Ville kommer in och Jari går ut.
71. LBK hörna, skott, Thadaler täcker och bort.
69. Jussi till Viktor, dribblar, pass till Mikko, dribbling, skott i MÅÅÅL. 1 – 2
66. LBK v anfall, inspel, skott, Pasi räddar.
45. LBK hörna, Doggi spelar undan.
40. LBK hörna, Jussi nickar bort, skott, Thadaler täcker till hörna.
38. Thadaler slår straffen i krysset. MÅÅÅL. 0 – 1
37. Jussi inlägg, Mikko knuffas omkull, straff.
31. Jussi boll till Viktor, inspel, Mikko skott, mv räddar till hörna.
26. ÖSK hörna, försvaret spelar undan.
15. Niklas frispark 23 m, i muren, Doggi till Mehti inlägg, Mikko nick, försvaret bort.
7. Mikko nickar hörnan, jätteräddning av mv till hörna.
6. Mikko nickar hörnan, mv räddar till ny hörna.
5. Sakari fram till Viktor, fri, skott förbi mv, back räddar på mållinjen till hörna.