På ett soligt och varmt Övertorneå IP tog ÖSK:s damer emot Pajala IF. ÖSK startade matchen bra och tog ett övertag i matchen. I den 28:e minuten tog ÖSK ledningen efter att Masouma drivit upp efter kanten, vikit inåt dribblat ett par motståndare och slog in bollen i bortre burgaveln, mycket snyggt. Fem minuter senare slår Essi en frispark från 20 meter, ribba in, 2 – 0. Ställningen stod halvleken ut. Direkt i upptakten på andra, reducerar Pajala på frispark, 2 – 1. En kvart in i andra tar virvelvinden Aziza bollen och dribblar och springer ifrån motståndare och rundar målvakten slår bollen i mål från en snäv vinkel. 3 – 1. Pajala tar över mer och mer av spelet och skapar några halvchanser. 4 minuter kvar kommer reduceringen till 3 – 2. ÖSK:s damer håller ställningen matchen ut och tar hem den första segern för året.