ÖSK tog emot Älvsbyn på hemmaplan och startade matchen bra. ÖSK dominerade spelet och skapade några halvchanser. I 20:e minuten kom överraskande 0 – 1 efter en hörna, där det blev kalabalik framför ÖSK:s mål, och plötsligt låg bollen i mål. Efter det började Älvsbyn ta över matchen mer och mer. I halvlekens sista minut kvitterar ÖSK överraskade på en lobb av Fereshteh. Andra halvleken blir jämn, där inget lag skapar någon farlighet. Mitt i halvleken skapar ÖSK ett friläge, men det blir en fällning och ÄIF får en utvisning. ÖSK tog tag i spelet efter det, och med kvarten kvar springer Aziza ifrån försvaret och placerar bollen i mål, 2 – 1. Med fem minuter kvar låter Essi sin vänsterdoja tala, och 3 – 1 ligger i motståndar kassen. Andra segern är klar.